Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Vorig jaar viel hun optreden letterlijk in het water, daarom hebben we ze dit jaar nogmaals uitgenodigd; The Bounty Hunters!

De Friese Johannes Rypma haalde in The Voice of Holland 2012 moeiteloos een finaleplaats en werd uiteindelijk tweede. Vóór zijn deelname aan The Voice of Holland trad Johannes al frequent op met een band. Na The Voice trad Johannes enige tijd op een geluidsband, maar al vrij snel realiseerde hij zich  dat zijn hart toch bij het spelen ín een band lag. Om die reden startte hij 2015 met goede vrienden Hille de Jong en Robin Lammers het powertrio The Bounty Hunters.  Dit bleek meteen een doorslaand succes te zijn.

De formatie The Bounty Hunters is namelijk in korte tijd uitgegroeid tot één van de beste Nederlandse rock bands. Dit sprankelende trio laat vele festivals, kroegen en pleinen compleet uit hun dak gaan. Door de herkenbare covers zweept de band het publiek op naar een groots hoogtepunt. De drie muzikanten van The Bounty Hunters staan bekend om hun ongekend energieke optredens, muzikale vaardigheden en showmanship. Zij weten als geen ander hoe zij het publiek moeten betrekken bij de show en laten dat dit jaar graag opnieuw zien aan het Zuidhornse publiek!