We krijgen veel vragen over hoe het nu precies zit met de kaartverkoop. Tot wanneer is de kaartverkoop, waar kunnen we kaarten kopen en wat kosten ze?! Hieronder leggen we het je nog één keer uit!

Begin juli zijn we online begonnen met de kaartverkoop. Via onze website kun je kaarten kopen voor vrijdag, zaterdag of passe-partouts waarmee je toegang hebt tot beide avonden KanaalPOP. Heb je een passe-partout? Dan krijg je op vrijdag een bandje waarmee je zaterdag ook weer naar binnen kunt. Je kunt een passe-partout dus niet delen. De online kaartverkoop loopt tot en met donderdag 1 september. Vanaf 2 september kun je dus geen kaartjes meer kopen. Wel kun je dan entree betalen aan de kassa. Maarrrr, vol is dan natuurlijk wel vol. Na 00.30 uur kom je sowieso het terrein niet meer op, kaartje of geen kaartje.

Wat kost dat?
De passe-partouts zijn online 26 euro (incl. fee). Losse kaarten voor vrijdag en/of zaterdag kosten online 16 euro (incl. fee). Heb je geen kaartje weten te bemachtigen? Dan betaal je aan de kassa per avond 17.50 euro.

Kan ik ook fysiek een kaartje kopen?
Ja! Dat kan! In eerste instantie zou de kaartverkoop alleen online zijn. Maar omdat we toch nog best vaak de vraag krijgen of kaartjes ook ergens fysiek te halen zijn, hebben we besloten deze mogelijkheid te bieden. Vanaf zaterdag 27 augustus tot en met donderdag 1 september kun je je kaartjes halen bij Sparkelz-Creatief aan de Overtuinen 11. Dit trappen we zaterdag af om 10.00 uur. Kom je ook?

Conclusie: wil je voordelig(er) naar KanaalPOP? Koop dan vooral je kaartje in de voorverkoop! Je hebt nog 12 dagen om ze hier te halen.