Het is alweer enige tijd geleden dat we bekend hebben gemaakt dat KanaalPOP 2022 doorgaat. We kregen, gelukkig, veel enthousiaste reacties van jullie. Vrijwilligers hebben zich al gemeld en we kunnen alweer rekenen op een flink aantal sponsoren. Te gek! Maar het is tegelijkertijd alweer even stil vanuit ons. Tijd voor een update. Want we zijn uiteraard nog steeds druk bezig achter de schermen.

We hoeven je niet te vertellen dat de wereld meer dan twee jaar zo goed als stil gelegen heeft. Dit geldt ook voor ons. Twee jaar lang hebben we niet kunnen doen wat we het allerliefste doen; een knallend KanaalPOP neerzetten. Nu we weer aan het opstarten zijn, lopen we tegen enkele praktische zaken aan. Daarnaast zijn de nieuwe organisatieleden druk bezig zich in te lezen en hun plekje te vinden binnen de organisatie. Tot slot zijn we hard aan het werk om de nieuwe locatie vast te leggen.

Hoe nu verder?
Prioriteit nummer één voor ons is de kaartverkoop inregelen. Het is de bedoeling dat we in juli live gaan, zodat je online via deze site je kaartjes kunt kopen. Uiteraard hebben we voor de start van de kaartverkoop een leuke actie bedacht, daarover later meer. We hebben daarnaast een hele toffe locatie op het oog. Daarover zijn we druk in gesprek met de verantwoordelijke partijen.

Wil je helpen? Graag!
Je merkt, we zitten zeker niet stil en KanaalPOP 2022 komt eraan! We kunnen wél nog wat handjes gebruiken. We zijn op dit moment vooral op zoek naar iemand die wil ondersteunen bij alle taken die komen kijken bij de communicatie rondom het festival. Ook kunnen we nog wel wat vrijwilligers gebruiken tijdens het festival. Iets voor jou? Mail dan even naar info@kanaalpop.nl. En blijf ons vooral volgen via social media voor het laatste nieuws!