Wat duurde het lang hè. Die twee jaar zonder KanaalPOP. Nou waren er natuurlijk ergere dingen in de wereld de afgelopen tijd (die we voor het gemak maar niet meer bij naam noemen), maar jemig, wat zijn we weer toe aan een feestje. Komt goed uit, want KanaalPOP komt terug! Maak je klaar voor de editie 2022!

De afgelopen tijd zijn we achter de schermen druk bezig geweest om de balans op te maken. Zit het erin na twee jaar niets? Hebben we er nog zin in? Hebben we nog genoeg organisatieleden? Het antwoord op al deze vragen bleek al snel JA te zijn. Sterker nog, de organisatie is groter dan ooit. Want in korte tijd meldden zich weer een handvol nieuwe enthousiastelingen. De eerste vergadering was snel geprikt en ook hier bleek dat we allemaal graag de schouders er onder wilden zetten.

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 september gaan we weer ouderwets los met z’n allen! Momenteel zijn we druk bezig de locatie te bepalen en de line-up samen te stellen. Maar ook zoeken we nog handjes. Achter de bar, bij de muntjes, de entree, het opbouwen…eigenlijk overal kunnen we nog wel hulp gebruiken. Iets voor jou? Mail dan naar vrijwilligers@kanaalpop.nl.

En vergeet niet ons te volgen via Facebook en Instagram voor het laatste nieuws! Tot op KanaalPOP!